Persbericht Kind of Koning 2015

 

In de aanloop naar Kerstmis wordt er in onze regio weer een geweldige muzikale kerstvertelling opgevoerd: Kind of Koning. Het verhaal van Jozef en Maria, zo bekend maar zo aangrijpend: een jonge vrouw wordt onverwachts zwanger, moet geloven dat dit een opdracht van God is, wordt weggestuurd van huis en haard en zoekt hoogzwanger met haar man Jozef een plek om te slapen. Na de geboorte van hun kindje in een stal komen herders, engelen en wijze mannen hen vertellen dat het écht waar is: dit kind zal de wereld redden! 

In een beeldende voorstelling op de schitterende muziek van de Spierdijkse componist Frank Hoebe wordt u op unieke wijze meegenomen in dit verhaal. Kind of Koning is voorzien van een vernieuwde regie en zal worden uitgevoerd door een koor en een kinderkoor. De figuur van Jozef wordt gespeeld door Nico Hoogeboom en Maria wordt vertolkt door Lotte Hoebe. Een orkest van muzikanten uit de regio zal hen ondersteunen. Beiden uitvoeringen zijn in samenwerking met het onder andere het kinderkoor uit Obdam.

U kunt komen genieten van de mooie muziek en het bekende verhaal in de Sint Martinuskerk te Zwaag op zaterdag 19 december, aanvang 19.00 uur. Of op zondag 20 december in de Victorkerk te Obdam aanvang 19.00 uur. 

Er is geen kaartverkoop. Om uit de kosten te komen, hopen wij op een goede deurcollecte.

Reacties zijn gesloten.