Rockin’ Bach

In het voor- en het najaar van 2017 werd Barocking Bach uitgevoerd in de Oosterkerk te Hoorn en de R.K. in Wognum. Bewerkte nummers van Bach werden uitgevoerd door 30 zangers/zangeressen met prachtige solo’s van Enrico Kors. (Ook bekend als vertolker van Jezus Christ Super Star)
Het geheel ondersteund door een semi professioneel orkest van 9 personen.
Direct voor en na de pauze speelde Fanfare Acordando uit Spierdijk enkele originele nummers van Bach.

Onlangs is dit project op herhaling gegaan onder de nieuwe naam Rockin’ Bach. In 2019 werkte het projectkoor samen met muziekvereniging Excelsior, accordeonvereniging Con Zelomuziekvereniging Erato.
Het project stond ook dit keer weer onder leiding van Frank Hoebe. Het geheel werd uitgevoerd door het projectkoor en orkest van Hoebe Muziekprojecten met als solist Enrico Kors.

Ook dit jaar 2021 wordt Rockin’ Bach door het grote succes uitgevoerd.
De zaterdag 30 oktober en 13 november zijn de uitvoeringsdatums.

Rockin’ Bach wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken, zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met en dankzij elkaar. Vandaar het motte van het fonds: ‘ Iedereen doet mee’.