Rockin’ Bach

Hoebe Muziekprojecten presenteert:

Rockin’Bach

Rockin’Bach bestaat uit door componist en dirigent Frank Hoebe gearrangeerde muziekstukken van Bach, waarbij hij zich heeft laten inspireren door rock- en popmuziek . De combinatie van rockinvloeden en de klassieke muziek van Bach is heel bijzonder. 
Rockin’Bach wordt uitgevoerd door het projectkoor van Hoebe Muziekprojecten en solist Enrico Kors. Deze solist heeft ook een stem die daar uitstekend bij past. Het projectkoor wordt begeleid door een eigen negenkoppig orkest, bestaande uit amateur- en professionele muzikanten.
Het Avé Maria, Air en Jesu Joy en andere muziekstukken van Bach in een nieuwe jasje! Rockin’bach is de afgelopen jaren zeer succesvol uitgevoerd in diverse plaatsen in West-Friesland.

De muziekstukken worden afgewisseld met driestemmig gezongen vertellingen waarin het leven van Bach wordt verteld. De teksten hiervoor zijn geschreven door Mariken Elsen.

Bij deze voorstelling wordt samengewerkt met Accordeonensemble Dijk&Waard uit Heerhugowaard, onder leiding van Bianca IJdema. Zij brengen zowel voor als na de pauze een aantal bewerkingen van Bach ten gehore.

Wanneer en waar:
Op 27 januari 2024 in de Ontmoetingskerk, Middenweg 168 in Heerhugowaard (aanvang 20.00 uur, kerk open vanaf 19.30 uur).
De kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop en € 17,50 aan de zaal.

Voor informatie over reserveringen zie onze ‘Agenda en reserveren’ pagina.