Rockin’ Bach 2022

Zoals eerder bekend gemaakt is, komt Rockin’ Bach dit jaar weer terug.

Rockin’Bach Rockin’Bach bestaat uit door componist en dirigent Frank Hoebe gearrangeerde muziekstukken van Bach, waarbij hij zich heeft laten inspireren door rock- en popmuziek . De combinatie van rockinvloeden en de klassieke muziek van Bach is heel bijzonder. Rockin’Bach wordt uitgevoerd door het projectkoor van Hoebe Muziekprojecten en solist Enrico Kors. Deze solist heeft ook een stem die daar uitstekend bij past. Het projectkoor wordt begeleid door een eigen negenkoppig orkest, bestaande uit amateur- en professionele muzikanten. Het Avé Maria, Air en Jesu Joy en andere muziekstukken van Bach in een nieuwe jasje ! Rockin’bach is de afgelopen jaren zeer succesvol uitgevoerd in onder andere Hoorn, Wognum, Andijk en Hoogkarspel.

De muziekstukken worden afgewisseld met driestemmig gezongen vertellingen waarin het leven van Bach wordt verteld. De teksten hiervoor zijn geschreven door Mariken Elsen.

Bij deze voorstellingen wordt samengewerkt met jeugdorkest New Brass & Rhythm van brassband Kunst naar Kracht uit De Goorn en met muziekvereniging Creona uit Wieringerwerf die zowel voor als na de pauze een aantal bewerkingen van Bach ten gehore brengen.

Voorstellingen:
Op 5 november 2022 voeren we uit samen met jeugdorkest New Brass & Rhythm van brassband Kunst naar Kracht uit De Goorn. Dat is in de O.L.V. van de H. Rozenkrans kerk in de Goorn (aanvang 20.00 uur, kerk open vanaf 19.30 uur)
Op 19 november 2022 voeren we uit samen met muziekvereniging Creona uit Wieringerwerf in de Maria Sterre der Zee kerk in Middenmeer (aanvang 20.00 uur, kerk open vanaf 19.30 uur)

Reacties zijn gesloten.